Sora на OpenAI взриви мрежите. Това наистина е много впечатляващ продукт,

...
Sora на OpenAI взриви мрежите. Това наистина е много впечатляващ продукт,
Коментари Харесай

Какво може да прави Sora?

Sora на OpenAI взриви мрежите. Това в действителност е доста впечатляващ артикул, който основава изображения и видеоклипове, и беше изненада, тъй като за Sora въобще не се говореше. Това сподели футурологът доцент доктор Мариана Тодорова в предаването " Сценарий от бъдещето “ на Радио " Фокус “ с водещ Ива Дойчинова.

Това е следващият пробив на OpenAI, които са водачи в създаването на изкуствен интелект. Продуктът към момента не е наличен за всички, изясни тя. Потребителите, които могат да се възползват от него, са само създатели, актьори, инженери.

" Моделът продължава да се образова и фините настройки ще се вършат в този момент, само че резултатите и все още са поразяващи. Изкуственият разсъдък схваща не просто какъв видео клип би трябвало да сътвори, а и какъв подтекст да сътвори, какви са триизмерните изображения и по какъв начин да се конструира цялата картина. Всичко е доста реалистично. Може да възпроизведе документални филми и анимация “, изясни доцент Тодорова.

Sora може да имитира и действително случили се събития. " Това в действителност ще сътвори още по-голям балон от делюзии, освен подправени вести “, предвижда футурологът.

Според нея филмовата промишленост, анимацията и промишлеността за основаване на видеоклипове ще бъдат съществено застрашени от Sora. " Това ще бъде доста всеобщ и наличен артикул, ще има засищане. Той ще се трансформира в нещо за ежедневна приложимост. Когато нещо се масовизира се лишава от цената му. Филмите ще са значими, само че те ще останат за ценителите. Просто се прекатурват цели промишлености “, разяснява доцент Тодорова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР